109

Burgersæt - Pulled Beef

LEVERES VAKUUMPAKKET I KØLEKASSE
STK
Price: 109 DKK / 705 g
154.61 DKK / 1.000 g
Mere info
Mindre info

VORES ØKOLOGISKE PULLED BEEF BURGERSÆT MED ØKO BRIOCHE BOLLER

OM PRODUKTET
Vores økologiske pulled beef burger sæt indholder
475 g økologisk letsprængt oksespidsbryst
240 g økologisk brioche boller fra Jalm B (4 stk. leveret frost)

Alle vores økologiske pulled beef burgersæt er lavet af dansk letsprængt oksebryst som er let krydret og langtidskogt i 18 timer ved 85 grader, alt du skal gøre er bare at lune, pulle og krydre efter behov.

PULLED BEEF / LETSPRÆNGT OKSESPIDSBRYST
INGREDIENSER
95 % oksespidsbryst*, salt, laurbærblade*,hel sort peber*, timiani*.
*= økologisk

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g
Energi 818 kJ (196 kcal), fedt, total 12 g heraf mættede fedtsyrer 4,6 g, kulhydrat 0,5 g heraf sukkerarter 0,3 g, æggehvide 21,8 g, Salt 0,5 g.

Den økologiske Brioche fra Jalm & B:

BAGEVEJLEDNING
Bages 3 minutter ved 200 grader i forvarmet varmlufts ovn.

OPBEVARING
Disse Jalm & Brioche burgerboller har været på frost og kan holde sig 3 dag i dit køleskab. Du må ikke nedfryse brødet igen.
Jalm & B bager alle vores brød af økologiske råvarer og uden nogen form for tilsætningsstoffer - derfor den korte holdbarhed.

BRIOCHE
INGREDIENSER
Til 120 g færdigvare er anvendt: Hvedemel*, Æg*, Hvedesurdej (Vand, Hvedemel), Vand, Solsikkeolie*, Thise Smør*, Lys Sirup*,  Bagehjælpemiddel* (Sukker, Hvedegluten, Maltmel, Hvedemel), Salt med jod.
*= økologisk

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g
Energi 1341 kJ (321 kcal), fedt, total 12,7 g heraf mættede fedtsyrer 3,6 g, kulhydrat 42,1 g heraf sukkerarter 3 g, Protein 8,1 g, Salt 0,9 g.

0% NITRIT
Vi bruger aldrig nitrit i forarbejdningen af vores økologiske kødprodukter. Nitrit virker konserverende og er med til at fastholde kødpålægs røde farve. Ifølge i EU er det tilladt at bruge nitrit i den økologiske fødevareproduktion, men danske producenter er enige om ikke at anvende nitrit.

ALLERGENER
Der kan forekomme allergener i vores færdigevare produkter, kontakt os endelig for yderliger information.

Velbekomme!

VORES ØKOLOGISKE PULLED BEEF BURGERSÆT MED ØKO BRIOCHE BOLLER

OM PRODUKTET
Vores økologiske pulled beef burger sæt indholder
475 g økologisk letsprængt oksespidsbryst
240 g økologisk brioche boller fra Jalm B (4 stk. leveret frost)

Alle vores økologiske pulled beef burgersæt er lavet af dansk letsprængt oksebryst som er let krydret og langtidskogt i 18 timer ved 85 grader, alt du skal gøre er bare at lune, pulle og krydre efter behov.

PULLED BEEF / LETSPRÆNGT OKSESPIDSBRYST
INGREDIENSER
95 % oksespidsbryst*, salt, laurbærblade*,hel sort peber*, timiani*.
*= økologisk

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g
Energi 818 kJ (196 kcal), fedt, total 12 g heraf mættede fedtsyrer 4,6 g, kulhydrat 0,5 g heraf sukkerarter 0,3 g, æggehvide 21,8 g, Salt 0,5 g.

Den økologiske Brioche fra Jalm & B:

BAGEVEJLEDNING
Bages 3 minutter ved 200 grader i forvarmet varmlufts ovn.

OPBEVARING
Disse Jalm & Brioche burgerboller har været på frost og kan holde sig 3 dag i dit køleskab. Du må ikke nedfryse brødet igen.
Jalm & B bager alle vores brød af økologiske råvarer og uden nogen form for tilsætningsstoffer - derfor den korte holdbarhed.

BRIOCHE
INGREDIENSER
Til 120 g færdigvare er anvendt: Hvedemel*, Æg*, Hvedesurdej (Vand, Hvedemel), Vand, Solsikkeolie*, Thise Smør*, Lys Sirup*,  Bagehjælpemiddel* (Sukker, Hvedegluten, Maltmel, Hvedemel), Salt med jod.
*= økologisk

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g
Energi 1341 kJ (321 kcal), fedt, total 12,7 g heraf mættede fedtsyrer 3,6 g, kulhydrat 42,1 g heraf sukkerarter 3 g, Protein 8,1 g, Salt 0,9 g.

0% NITRIT
Vi bruger aldrig nitrit i forarbejdningen af vores økologiske kødprodukter. Nitrit virker konserverende og er med til at fastholde kødpålægs røde farve. Ifølge i EU er det tilladt at bruge nitrit i den økologiske fødevareproduktion, men danske producenter er enige om ikke at anvende nitrit.

ALLERGENER
Der kan forekomme allergener i vores færdigevare produkter, kontakt os endelig for yderliger information.

Velbekomme!

Butik