99

Burgersæt - Pulled Pork

LEVERES VAKUUMPAKKET I KØLEKASSE
STK
Price: 99 DKK / 590 g
167.8 DKK / 1.000 g
Mere info
Mindre info

VORES ØKOLOGISKE PULLED PORK BURGERSÆT MED ØKO BRIOCHE BOLLER

OM PRODUKTET
Vores økologiske pulled pork burger sæt indholder
350 g økologisk pulled pork
200 g økologisk brioche boller fra Jalm B (4 stk. leveret frost)

Alle vores økologiske pulled pork burgersæt er lavet af dansk svinenakkefilet som er letkrydret og langtidskogt i 12 timer ved 85 grader der bare skal lunes, pulles og krydres efter behov.

PULLED PORK
INGREDIENSER
95 % nakkekam*, farin, salt , paprika*, koriander*, chilli*.
*= økologisk

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g
Energi 934 kJ (223 kcal), fedt, total 14,5 g heraf mættede fedtsyrer 4,9 g, kulhydrat 1,6 g heraf sukkerarter 1,16 g, æggehvide 21,8 g, Salt 1,5 g.

Den økologiske Brioche fra Jalm & B:

BAGEVEJLEDNING
Bages 3 minutter ved 200 grader i forvarmet varmlufts ovn.

OPBEVARING
Disse Jalm & Brioche burgerboller har været på frost og kan holde sig 3 dag i dit køleskab. Du må ikke nedfryse brødet igen.
Jalm & B bager alle vores brød af økologiske råvarer og uden nogen form for tilsætningsstoffer - derfor den korte holdbarhed.

BRIOCHE
INGREDIENSER
Til 120 g færdigvare er anvendt: Hvedemel*, Æg*, Hvedesurdej (Vand, Hvedemel), Vand, Solsikkeolie*, Thise Smør*, Lys Sirup*,  Bagehjælpemiddel* (Sukker, Hvedegluten, Maltmel, Hvedemel), Salt med jod.
*= økologisk

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g
Energi 1341 kJ (321 kcal), fedt, total 12,7 g heraf mættede fedtsyrer 3,6 g, kulhydrat 42,1 g heraf sukkerarter 3 g, Protein 8,1 g, Salt 0,9 g.

0% NITRIT
Vi bruger aldrig nitrit i forarbejdningen af vores økologiske kødprodukter. Nitrit virker konserverende og er med til at fastholde kødpålægs røde farve. Ifølge i EU er det tilladt at bruge nitrit i den økologiske fødevareproduktion, men danske producenter er enige om ikke at anvende nitrit.

ALLERGENER
Der kan forekomme allergener i vores færdigevare produkter, kontakt os endelig for yderliger information.

Velbekomme!

VORES ØKOLOGISKE PULLED PORK BURGERSÆT MED ØKO BRIOCHE BOLLER

OM PRODUKTET
Vores økologiske pulled pork burger sæt indholder
350 g økologisk pulled pork
200 g økologisk brioche boller fra Jalm B (4 stk. leveret frost)

Alle vores økologiske pulled pork burgersæt er lavet af dansk svinenakkefilet som er letkrydret og langtidskogt i 12 timer ved 85 grader der bare skal lunes, pulles og krydres efter behov.

PULLED PORK
INGREDIENSER
95 % nakkekam*, farin, salt , paprika*, koriander*, chilli*.
*= økologisk

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g
Energi 934 kJ (223 kcal), fedt, total 14,5 g heraf mættede fedtsyrer 4,9 g, kulhydrat 1,6 g heraf sukkerarter 1,16 g, æggehvide 21,8 g, Salt 1,5 g.

Den økologiske Brioche fra Jalm & B:

BAGEVEJLEDNING
Bages 3 minutter ved 200 grader i forvarmet varmlufts ovn.

OPBEVARING
Disse Jalm & Brioche burgerboller har været på frost og kan holde sig 3 dag i dit køleskab. Du må ikke nedfryse brødet igen.
Jalm & B bager alle vores brød af økologiske råvarer og uden nogen form for tilsætningsstoffer - derfor den korte holdbarhed.

BRIOCHE
INGREDIENSER
Til 120 g færdigvare er anvendt: Hvedemel*, Æg*, Hvedesurdej (Vand, Hvedemel), Vand, Solsikkeolie*, Thise Smør*, Lys Sirup*,  Bagehjælpemiddel* (Sukker, Hvedegluten, Maltmel, Hvedemel), Salt med jod.
*= økologisk

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g
Energi 1341 kJ (321 kcal), fedt, total 12,7 g heraf mættede fedtsyrer 3,6 g, kulhydrat 42,1 g heraf sukkerarter 3 g, Protein 8,1 g, Salt 0,9 g.

0% NITRIT
Vi bruger aldrig nitrit i forarbejdningen af vores økologiske kødprodukter. Nitrit virker konserverende og er med til at fastholde kødpålægs røde farve. Ifølge i EU er det tilladt at bruge nitrit i den økologiske fødevareproduktion, men danske producenter er enige om ikke at anvende nitrit.

ALLERGENER
Der kan forekomme allergener i vores færdigevare produkter, kontakt os endelig for yderliger information.

Velbekomme!

Butik