100% øko
100% dansk håndværk
Chili spegepølse

89
-1

Dansk Økologisk

Chili Spegepølse

STK
425 g
Price: 89 DKK
209.41 DKK / 1.000 g
Mere info
Mindre info

OM PRODUKTET
ODC’s Økologiske Chili Spegepølse er lavet af 100% økologisk okse. Let krydret med peber og lød. God til madpakken og morgen/frokostbordet.

INGREDIENSER
Til 100g færdigvare er der anvendt:
99g oksekød*, 11g oksefedt*, havregryn*, hvidløg*, havregryn*, salt, peber*, chili*, starterkultur.
*= økologisk

NÆRINGSINDHOLD
PR. 100g:
Energi: 859 kJ/206 kcal
Fedt: 12,2g
Heraf mættede fedtsyrer: 5,4g
Kulhydrater: 0,5g
Deraf sukkerarter: 0,21g
Protein: 23,5g
Salt: 1,2g

FACT
Vores slagter producerer spegepølser på gammeldags facon. En proces der tager 3 uger fra start til slut. Hvor vi modner, tørrer og ryger pølserne. En helt naturlig konservering uden E-numre.

0% NITRIT
Vi bruger aldrig nitrit i forarbejdningen af vores økologiske kødprodukter. Nitrit virker konserverende og er med til at fastholde kødpålægs røde farve. Ifølge i EU er det tilladt at bruge nitrit i den økologiske fødevareproduktion, men danske producenter er enige om ikke at anvende nitrit.

ALLERGENER
Der kan forekomme allergener i vores færdigevare produkter, kontakt os endelig for yderliger information.

Indholder 1 stk. leveret vakuumpakket i kølekasse

OM PRODUKTET
ODC’s Økologiske Chili Spegepølse er lavet af 100% økologisk okse. Let krydret med peber og lød. God til madpakken og morgen/frokostbordet.

INGREDIENSER
Til 100g færdigvare er der anvendt:
99g oksekød*, 11g oksefedt*, havregryn*, hvidløg*, havregryn*, salt, peber*, chili*, starterkultur.
*= økologisk

NÆRINGSINDHOLD
PR. 100g:
Energi: 859 kJ/206 kcal
Fedt: 12,2g
Heraf mættede fedtsyrer: 5,4g
Kulhydrater: 0,5g
Deraf sukkerarter: 0,21g
Protein: 23,5g
Salt: 1,2g

FACT
Vores slagter producerer spegepølser på gammeldags facon. En proces der tager 3 uger fra start til slut. Hvor vi modner, tørrer og ryger pølserne. En helt naturlig konservering uden E-numre.

0% NITRIT
Vi bruger aldrig nitrit i forarbejdningen af vores økologiske kødprodukter. Nitrit virker konserverende og er med til at fastholde kødpålægs røde farve. Ifølge i EU er det tilladt at bruge nitrit i den økologiske fødevareproduktion, men danske producenter er enige om ikke at anvende nitrit.

ALLERGENER
Der kan forekomme allergener i vores færdigevare produkter, kontakt os endelig for yderliger information.

Butik