99

Entrecote

Indholder 1 stk. leveret vakuumpakket i kølekasse
STK
Price: 99 DKK / 250 g
396 DKK / 1.000 g
Mere info
Mindre info

DANSK ØKOLOGISK ENTRECOTE

OM PRODUKTET
Entrecote, rib-eye eller scotch fillet: Udskæringen har mange navne, men en fælles ting er at det er det franske udtryk for et rigtig godt stykke kød og vores kommer fra dansk økologisk 3 ugers krogmodnet kvæg.

TILBEREDNING
Steges 2-4 min. på hver side.

Rosa 60 °C – 65 °C
Svagt rosa 66 °C – 70 °C
Gennemstegt 71 °C – 75 °C

FACT
Økologiske Kalve skal fodres med naturlig mælk i de første 90 dage.

HVOR PÅ OKSEN
Entrecote kommer fra den nederste del af en højreb, som igen kommer fra øverste midterstykke.

DANSK ØKOLOGISK ENTRECOTE

OM PRODUKTET
Entrecote, rib-eye eller scotch fillet: Udskæringen har mange navne, men en fælles ting er at det er det franske udtryk for et rigtig godt stykke kød og vores kommer fra dansk økologisk 3 ugers krogmodnet kvæg.

TILBEREDNING
Steges 2-4 min. på hver side.

Rosa 60 °C – 65 °C
Svagt rosa 66 °C – 70 °C
Gennemstegt 71 °C – 75 °C

FACT
Økologiske Kalve skal fodres med naturlig mælk i de første 90 dage.

HVOR PÅ OKSEN
Entrecote kommer fra den nederste del af en højreb, som igen kommer fra øverste midterstykke.

Butik