49
-1

Økologisk

Grillpølser med Bacon & Ramsløg

STK
350 g
Price: 49 DKK
140 DKK / 1.000 g
Mere info
Mindre info

OM PRODUKTET
Sprød grillpølse med bacon og ramsløg. Hver pakke indeholder 5 grillpølser. De friske ingredienser er rørt med slagter Karstens egen grundfars af friskhakket okse- og svinekød. Økologisk fra ende til anden.

FACT
Alle ODC MAD’s pølser har haft deres spæde start i slagter Karstens lille laboratorium (læs krydderi rum), hvor efter der bliver produceret en masse prøver før de rammer vores butik.

INGREDIENSER
32 % flæskekød*, 32 % oksekød*, vand, 11 % bacon* (røget svinebryst, salt), salt, mælkeprotein*, kartoffelmel*, tørret ramsløg*, løgpulver*, merian*, sennepsmel*, paprika*, ingefær*, svinetarm, hvid peber*, konserveringsmiddel (E 300).
*= økologisk

0% NITRIT
Vi bruger aldrig nitrit i forarbejdningen af vores økologiske kødprodukter. Nitrit virker konserverende og er med til at fastholde kødpålægs røde farve. Ifølge i EU er det tilladt at bruge nitrit i den økologiske fødevareproduktion, men danske producenter er enige om ikke at anvende nitrit.

ALLERGENER
Der kan forekomme allergener i vores færdigevare produkter, kontakt os endelig for yderliger information.

Indholder 5 stk. leveret vakuumpakket i kølekasse

OM PRODUKTET
Sprød grillpølse med bacon og ramsløg. Hver pakke indeholder 5 grillpølser. De friske ingredienser er rørt med slagter Karstens egen grundfars af friskhakket okse- og svinekød. Økologisk fra ende til anden.

FACT
Alle ODC MAD’s pølser har haft deres spæde start i slagter Karstens lille laboratorium (læs krydderi rum), hvor efter der bliver produceret en masse prøver før de rammer vores butik.

INGREDIENSER
32 % flæskekød*, 32 % oksekød*, vand, 11 % bacon* (røget svinebryst, salt), salt, mælkeprotein*, kartoffelmel*, tørret ramsløg*, løgpulver*, merian*, sennepsmel*, paprika*, ingefær*, svinetarm, hvid peber*, konserveringsmiddel (E 300).
*= økologisk

0% NITRIT
Vi bruger aldrig nitrit i forarbejdningen af vores økologiske kødprodukter. Nitrit virker konserverende og er med til at fastholde kødpålægs røde farve. Ifølge i EU er det tilladt at bruge nitrit i den økologiske fødevareproduktion, men danske producenter er enige om ikke at anvende nitrit.

ALLERGENER
Der kan forekomme allergener i vores færdigevare produkter, kontakt os endelig for yderliger information.

Butik