· 100% økologisk og dansk
· Perfekt julefrokost til 4-5 personer
· Glædelig jul

549
-1

Dansk Økologisk

Slagterens julefrokost

STK
4500 g
Price: 549 DKK
122 DKK / 1.000 g
Mere info
Mindre info

SLAGTERENS JULEFROKOST
Julefrokosten består af mange ting. Og som regel er slagteren også ved bordet. Vores julefrokostkasse består af følgende:

Flæskestegen Sous Vide (Økologisk Svinekam) - Størrelse 1300g.
Den store øko leverpostej der skal varmes - 475g.
Den hjemmelavede øko rullepølse - 300g.
Økologisk julesylte - 250g.
Karstens økologiske medister - 500g.
Øko rødkål fra Nord & Sylt - 500g
Øko syltede agurker fra Nord & Sylt - 250g

Total ca. vægt 3500g.

OM PRODUKTET
Sous vide flæskesteg
Vi har forkogt denne flæskesteg. Den skal kun have 25 min på 200 C, og 5 min på grill funktionen. Sørg for at sværene er i vater, og der er en smuk rosa steg med sprøde svær. Fra 14 dages krogmodnede danske grise, er vores svinekam er ridset ned til kødet, så den er lige til at gå til.

Den store leverpostej
ODC MAD’s leverpostej bliver lavet frisk hver uge. Vi løber meget sjældent tør, da slagteren har en næse for efterspørgslen. Vores leverpostej består af lever og spæk fra svin, en opbagning af mælk og krydret meget fint med salt og peber.

INGREDIENSER
45 % svinespæk*, 30 % svinelever*, mælk*, løg*, tørmælk*, salt, peber*, rørsukker*, hvedemel*.
*= økologisk

Den hjemmelavede rullepølse

NÆRINGSINDHOLD
Energi 1166/280 Kcal
Fedt 18,6 g
Heraf mættede fedtsyrer
Kulhydrat < 0,5 g
Heraf sukkerarter < 0,10 g
Protein 27,6 g
Salt 2,2 g

Julesylten
Karstens sylte bliver traditionen tro kun brugt i december måned, så det er bare med at få den smagt for efter jul går der endnu et år før man får lov til at smage den igen.

NÆRINGSINDHOLD
Energi 596/143 Kcal
Fedt 9,9 g
Heraf mættede fedtsyrer 3,4 g
Kulhydrat 1,0 g
Heraf sukkerarter 0,1 g
Protein 12,5 g
Salt 1,6 g

Økologisk medister
ODC MAD’s medisterpølser er så hjemmelavet, i slagter Karstens lille pølsemageri, som den kan være. Den består af grovhakket svinekød, løg, allehånde og peber.

INGREDIENSER
77 % svinekød*, vand, løg*, hvedemel*, salt, mælkeprotein*, svinetarm, hvid peber*, konserveringsmiddel (E 300).
*= økologisk

0% NITRIT
Vi bruger aldrig nitrit i forarbejdningen af vores økologiske kødprodukter. Nitrit virker konserverende og er med til at fastholde kødpålægs røde farve. Ifølge i EU er det tilladt at bruge nitrit i den økologiske fødevareproduktion, men danske producenter er enige om ikke at anvende nitrit.

ALLERGENER
Der kan forekomme allergener i vores færdigevare produkter, kontakt os endelig for yderliger information.

LEVERES VAKUUMPAKKET I KØLEKASSE

SLAGTERENS JULEFROKOST
Julefrokosten består af mange ting. Og som regel er slagteren også ved bordet. Vores julefrokostkasse består af følgende:

Flæskestegen Sous Vide (Økologisk Svinekam) - Størrelse 1300g.
Den store øko leverpostej der skal varmes - 475g.
Den hjemmelavede øko rullepølse - 300g.
Økologisk julesylte - 250g.
Karstens økologiske medister - 500g.
Øko rødkål fra Nord & Sylt - 500g
Øko syltede agurker fra Nord & Sylt - 250g

Total ca. vægt 3500g.

OM PRODUKTET
Sous vide flæskesteg
Vi har forkogt denne flæskesteg. Den skal kun have 25 min på 200 C, og 5 min på grill funktionen. Sørg for at sværene er i vater, og der er en smuk rosa steg med sprøde svær. Fra 14 dages krogmodnede danske grise, er vores svinekam er ridset ned til kødet, så den er lige til at gå til.

Den store leverpostej
ODC MAD’s leverpostej bliver lavet frisk hver uge. Vi løber meget sjældent tør, da slagteren har en næse for efterspørgslen. Vores leverpostej består af lever og spæk fra svin, en opbagning af mælk og krydret meget fint med salt og peber.

INGREDIENSER
45 % svinespæk*, 30 % svinelever*, mælk*, løg*, tørmælk*, salt, peber*, rørsukker*, hvedemel*.
*= økologisk

Den hjemmelavede rullepølse

NÆRINGSINDHOLD
Energi 1166/280 Kcal
Fedt 18,6 g
Heraf mættede fedtsyrer
Kulhydrat < 0,5 g
Heraf sukkerarter < 0,10 g
Protein 27,6 g
Salt 2,2 g

Julesylten
Karstens sylte bliver traditionen tro kun brugt i december måned, så det er bare med at få den smagt for efter jul går der endnu et år før man får lov til at smage den igen.

NÆRINGSINDHOLD
Energi 596/143 Kcal
Fedt 9,9 g
Heraf mættede fedtsyrer 3,4 g
Kulhydrat 1,0 g
Heraf sukkerarter 0,1 g
Protein 12,5 g
Salt 1,6 g

Økologisk medister
ODC MAD’s medisterpølser er så hjemmelavet, i slagter Karstens lille pølsemageri, som den kan være. Den består af grovhakket svinekød, løg, allehånde og peber.

INGREDIENSER
77 % svinekød*, vand, løg*, hvedemel*, salt, mælkeprotein*, svinetarm, hvid peber*, konserveringsmiddel (E 300).
*= økologisk

0% NITRIT
Vi bruger aldrig nitrit i forarbejdningen af vores økologiske kødprodukter. Nitrit virker konserverende og er med til at fastholde kødpålægs røde farve. Ifølge i EU er det tilladt at bruge nitrit i den økologiske fødevareproduktion, men danske producenter er enige om ikke at anvende nitrit.

ALLERGENER
Der kan forekomme allergener i vores færdigevare produkter, kontakt os endelig for yderliger information.

Butik