
· Ægte dansk økologisk slagterhåndværk.
· Hængt og modnet - ALDRIG frost.
· Leveres i fødevaregodkendt kølekasse - lige til din dør.



Dansk Økologisk
Côte de Boeuf
OM PRODUKTET
Vores Côte de Boeuf er skåret af oksehøjreb og er med ben.
Côte de Boeuf fra ODC-MAD er krogmodnet i 3 uger.
TILBEREDNING
Brun den af på en meget varm pande og steg din Cote de Boeuf færdig på varmluft v. 175 grader i ca. 30 minutter.
Vi syntes at den er bedst når kernetemperaturen er omkring 60 grader. (Rosa)
Rosa 60 °C – 65 °C
Svagt rosa 66 °C – 70 °C
Gennemstegt 71 °C – 75 °C
OM PRODUKTET
Vores Côte de Boeuf er skåret af oksehøjreb og er med ben.
Côte de Boeuf fra ODC-MAD er krogmodnet i 3 uger.
TILBEREDNING
Brun den af på en meget varm pande og steg din Cote de Boeuf færdig på varmluft v. 175 grader i ca. 30 minutter.
Vi syntes at den er bedst når kernetemperaturen er omkring 60 grader. (Rosa)
Rosa 60 °C – 65 °C
Svagt rosa 66 °C – 70 °C
Gennemstegt 71 °C – 75 °C
Butik