30
-1

Økologisk

Oksespegepølse i skiver

STK
100 g
Price: 30 DKK
300 DKK / 1.000 g
Mere info
Mindre info

OM PRODUKTET
ODC-MAD’s skiveskåret oksespegepølse er lavet af 100% økologisk oksekød og mildt krydret så hele familien kan være med..

INGREDIENSER
Til 100 g færdigvare er anvendt: 106 g oksekød*, oksefedt*, havregryn*, salt, koriander*, rørsukker*, hvidløg*, peber*, starterkultur.
*= økologisk

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g
Energi 795 kJ (192 kcal), fedt, total 18,8 g heraf mættede fedtsyrer 8,5 g, kulhydrat 5,8 g heraf sukkerarter 0,63 g, æggehvide 0 g, Salt 1,2 g.

OBS
I dette produkt kan der være halal slagtet kød.

FACT
Vores slagter producerer spegepølser på gammeldags facon. En proces der tager 3 uger fra start til slut. Hvor vi modner, tørrer og ryger pølserne. En helt naturlig konservering uden E-numre.

0% NITRIT
Vi bruger aldrig nitrit i forarbejdningen af vores økologiske kødprodukter. Nitrit virker konserverende og er med til at fastholde kødpålægs røde farve. Ifølge i EU er det tilladt at bruge nitrit i den økologiske fødevareproduktion, men danske producenter er enige om ikke at anvende nitrit.

ALLERGENER
Der kan forekomme allergener i vores færdigevare produkter, kontakt os endelig for yderliger information.

LEVERES VAKUUMPAKKET I KØLEKASSE

OM PRODUKTET
ODC-MAD’s skiveskåret oksespegepølse er lavet af 100% økologisk oksekød og mildt krydret så hele familien kan være med..

INGREDIENSER
Til 100 g færdigvare er anvendt: 106 g oksekød*, oksefedt*, havregryn*, salt, koriander*, rørsukker*, hvidløg*, peber*, starterkultur.
*= økologisk

NÆRINGSINDHOLD pr. 100 g
Energi 795 kJ (192 kcal), fedt, total 18,8 g heraf mættede fedtsyrer 8,5 g, kulhydrat 5,8 g heraf sukkerarter 0,63 g, æggehvide 0 g, Salt 1,2 g.

OBS
I dette produkt kan der være halal slagtet kød.

FACT
Vores slagter producerer spegepølser på gammeldags facon. En proces der tager 3 uger fra start til slut. Hvor vi modner, tørrer og ryger pølserne. En helt naturlig konservering uden E-numre.

0% NITRIT
Vi bruger aldrig nitrit i forarbejdningen af vores økologiske kødprodukter. Nitrit virker konserverende og er med til at fastholde kødpålægs røde farve. Ifølge i EU er det tilladt at bruge nitrit i den økologiske fødevareproduktion, men danske producenter er enige om ikke at anvende nitrit.

ALLERGENER
Der kan forekomme allergener i vores færdigevare produkter, kontakt os endelig for yderliger information.

Butik