225

Côte de Boeuf

Indholder 1 stk. leveret vakuumpakket i kølekasse
STK
Price: 225 DKK / 600 g
375 DKK / 1.000 g
Mere info
Mindre info

DANSK ØKOLOGISK CÔTE DE BOEUF

OM PRODUKTET
Vores Côte de Boeuf er skåret af oksehøjreb og er med ben.
Côte de Boeuf fra ODC-MAD er krogmodnet i 3 uger.

TILBEREDNING
Brun den af på en meget varm pande og steg din Cote de Boeuf færdig på varmluft v. 175 grader i ca. 30 minutter.
Vi syntes at den er bedst når kernetemperaturen er omkring 60 grader. (Rosa)

Rosa 60 °C – 65 °C
Svagt rosa 66 °C – 70 °C
Gennemstegt 71 °C – 75 °C

DANSK ØKOLOGISK CÔTE DE BOEUF

OM PRODUKTET
Vores Côte de Boeuf er skåret af oksehøjreb og er med ben.
Côte de Boeuf fra ODC-MAD er krogmodnet i 3 uger.

TILBEREDNING
Brun den af på en meget varm pande og steg din Cote de Boeuf færdig på varmluft v. 175 grader i ca. 30 minutter.
Vi syntes at den er bedst når kernetemperaturen er omkring 60 grader. (Rosa)

Rosa 60 °C – 65 °C
Svagt rosa 66 °C – 70 °C
Gennemstegt 71 °C – 75 °C

Butik