Holdbarhed

Du kan som minimum regne med en holdbarhed på 3-4 dage, hvis du lægger dine varer i køleskabet, når du modtager dit kød fra ODC-mad.
 
FERSK
Bestiller du en steg eller andet fersk skåret kød, kommer den direkte fra kølerummet, bliver evt. skåret og ned i kølekassen på afsendelsesdagen.
 
FROST
Vores hakket kød, medister og burgerkød bliver hakket en gang om ugen og lagt på frost med det samme. På den måde sikrer vi fødevaresikkerheden og du får altid noget friskhakket kød. Det tager ca. 5 timer at tø en enkelt pakke op i køleskabet.
 
HVORFOR FROST?
De få varer vi vælger at lægge på frost, har en lav holdbarhedstid. Friskhakket kød har max 48 timer holdbarhed fersk, og derfor skal vi fryse det ned, da det nogle steder i landet kan tage op til 27 timer at komme frem.
 
DU KAN LÆGGE KØDET DIREKTE PÅ FROST
Alt bliver vakuumpakket enkeltvis og leveret i kølekasse med is. Vores  vakuumpakning kan tåle frost, så du behøver ikke ompakke, hvis du vil lægge dele af din bestilling på frost.