info

ODC MAD er et madunivers med håndplukkede varer og gode mennesker.

ØKOLOGISK DELI CO. ER ET MADUNIVERS LAVET AF GODE RELATIONER OG GODE RÅVARER.
VORES BUTIK ER EN ØKO SLAGTER, GRØNTHANDLER & NATURVINS BUTIK

ØKO KØD · Som minimum er alt vores kød ØKOLOGISK, men for os er det lige så vigtigt at dyrene har haft et godt liv og er behandlet med den respekt de fortjener og det vil sige at kort transport tid til slagterhuset spiller en vigtig rolle.
Vi vælger og udvikler alt i samarbejde med Karsten fra Slagtergården, men vi bruger også vores netværk af relationer til at prøve diverse af, for at give jer fornyelse samt trygheden i det kendte.

ØKO GRØNT · Hos ØKOLOGISK DELI CO. og vores partner 'Din Grønthandler' mener vi, at alle bør have adgang til frisk og økologisk frugt og grønt, uanset om man bor i København, Kerteminde eller Klitmøller. Dels fordi det er godt for den natur, vi alle nyder godt af, og dels fordi det simpelthen smager fantastisk! Gennem et stort netværk af danske økologiske avlere får vi frisk frugt og grønt af højeste kvalitet, avlet af pioneer og folk som brænder for den økologiske vej. Og vi er super glade for at kunne give hele landet mulighed for at smage de fantastiske frugter og grøntsager, som avles rundt omkring i det danske land.
Uden for den danske sæson trækker vi på vores stærke netværk af europæiske øko-avlere, som er velsignet af lidt varmere breddegrader og derfor har længere sæsoner.
Vi glæder os til at dele vores grønne passion med jer!

VORES RELATIONER
Om det er kokke, pølsemagere, vin afficionados, ølbryggere eller slagtere, vil vi alle det samme. Skabe nogle gode oplevelser, lave nogle gode produkter og dele dem med jer. Hold øje med vores sociale medier og se hvem vi skaber os med om det er en popup eller produktudvikling.
JONATHAN, JOACHIM & LARS

KUNDESERVICE

Tel: +45 53 88 22 32, 0900-1700
e-mail: kundeservice@odc-mad.dk 

ODC-MAD ApS
CVR: 33786239
Gammel Kongevej 37
DK-1610 København V

Åbningstider i butikken på Gl. Kongevej 37
Mandag: 12 - 17
Tirsdag: 12 - 18
Onsdag: 12 - 17
Torsdag: 12 - 18
Fredag: 12 - 17
Lørdag: 12 - 14