Om os

ODC MAD er et madunivers med håndplukkede varer og gode mennesker.

Vi har plukket af de bedste smage og de sjoveste oplevelser. Vi er grådige efter at smage det bedste, blive overrasket og aldrig kende dagen før den er omme. Og vi vil gerne dele det hele med dig og din familie.

VENNERNE AF HUSET

Vi samarbejder på kryds og tværs med gode folk, der ligesom os vil den rene mad, de gode oplevelser og samtidig have det sjovt. Og de får vores dage til at smage meget bedre.
Nogle af vennerne har vi kendt og arbejdet sammen med i mange år - andre har vi kun lige mødt og alt er nyforelsket. Har du lyst til at møde vennerne, så hold øje med vores event og projekter. Der er gode ting i gryden.

VORES DYR

Vi spiser rigtig gerne økologisk kød. Men for os er det faktisk vigtigere, at kødet har rejst så kort som muligt, og dyret har levet så frit som muligt i det fri.
Vi arbejder sammen med vores ven og økologiske slagter Karsten fra Slagtergården i Holbæk. Han er på fornavn med alle sine leverandører, og flere af dem har han arbejdet sammen med i mere end 25 år.
Sammen med Karsten har vi udvalgt de mange forskellige kødudskæringer og -varianter, du finder på vores hylder. Vi er gået bevidst efter at give dig både de sikre vindere, der altid bliver spist op - og dem der vinder ved nærmere bekendskab.
Selvom vi har gjort os umage, kan vi godt have overset netop den særlige udskæring, du spiser hver den første torsdag i måneden - eller har hørt så meget godt om. Giv os besked og vi går i arbejdstøjet.

Her får du altid:

100% friskt, økologisk kød
Levering lige til din hoveddør
Opskrifter og inspiration
Invitationer til vores madevents med en god historie