BBQ Nakkefilet

MED BBQ ASPARGES

BBQ Nakkefilet
1. Skær skiver i ca. 1 cm tykkelse
2. Bland alle ingredienserne sammen i en skål i en pærevælling og du er klar til at marinere.
3. Kom skiverne i marinaden. Lad gerne skiverne trække i marinaden på køl (gerne 24 timer), men man kan sagtens bare pensle dem på stedet.
4. Kom dem på en varm grill. Da de ikke er tykkere, kan det gå ret stærkt med at brænde dem på. Men hold øje med farven og regn med ca. 3-4 min på hver side.
5. Servér med asparges og ris/kartofler.

BBQ Asparges
1. Varm din grill eller grillpande. Vend din asparges let i olie og krydder generøst med salt og peber.
2. Smid dine asparges på grillen, og vend dem lejlighedsvis i 3 til 4 minutter og de burde være klar.

Tags - Alle - Grill

Flere opskrifter

Butik

Nyheder