Oksehale ragout

med tagliatelle

Krydder dine oksehaler med salt og peber.
 
Vend dem i mel, brun dem af i en gryde med ekstra oliven olie og læg dem til side (10 min).
 
Kom løgene i gryde og steg dem til de er gyldne (5-7 min).
 
Kom derefter fond, vin, tomat sauce og den friske timian til og kog op. Kom oksehalerne i, skru ned for varmen og lad den simre i 1,5 times tid eller indtil kødet falder af knoglen.
 
Når oksehalerne er klar, fisker du dem op med en tang. Når de har kølet lidt af, skiller du kødet med en gaffel og smider knoglerne ud.
 
Fjern fedt fra toppen af saucen og kom kødet tilbage i gryden. Kog op, så simre og reducer ned til en tyk ragu. Og til sidst smag til med salt og peber.
 
Vi serverer med Il Fornaios økologiske tagliatelle med chili. Det er en tørret tagliatelle, der er klar på 4 min.
 
Velbekommen

Tags - Alle - Grønt - Oksekød - Simre tema

Flere opskrifter

Butik

Nyheder