Boeuf Bourgogne

En nem fransk klassiker

Vi har leget lidt med denne franske klassiker og lavet den nemmer version til dig.

 

BRUN
Vend okseternene i en blanding af mel, salt og peber og brun dem i en stor gryde.

 

BACON
Tag okseternene op og svits bacon i gryden.

 

SVITS GRØNTAGERNE
Tilsæt herefter 1 løg og alle fed hvidløg og svits et par minutter i olivenolie. Derefter tilsættes sidste løg og gulerødderne som skæres i lidt større stykker.

 

LAGE
Hæld rødvin, bouillon i gryden og tilsæt de brunede oksetern.

 

SIMRE
Bring retten i kog og lad retten simre på komfuret i 2-3 timer til kødet er mørt.

 

Lagen smages til med salt og peber og tilsættes frisk persille. Din Boeuf Bourgogne serveres med hele kartofler eller mos.

 

Velbekommen.

Tags - Simre tema

Flere opskrifter

Butik

Nyheder