Boeuf Stroganoff

En russisk klassiker

VEND KØDET
Vend dine økologiske oksekød i tern i paprika, mel, salt og peber sammen i en skål og læg til side.
 
BACON
Skær din bacon ud i skiver og steg den sprødt i en gryde med smør ved ikke alt for høj varme. I det overskydende bacon fedt steger du dine løg bløde og dine champignon sprøde. Når det er gjort lægges de til side.
 
BRUN
Brun kødet på alle sider i gryden i det resterende bacon fedt eller evt. tilsæt olivenolien. Så kommer du tomatpure ved og rører rundt.
 
SIMRE
Når kødet bliver lidt mere fast tilsætter du din bacon, løg, champignon, laurbærblade og bouillon. Lad det simre i en times tid og se om kødet er mørt. Er den det, så tilsætter du fløden og bringer i kog og smager til med salt og peber.
 
Serveres med hele kartofler, pommes frites eller vores favorit en kartoffel mos.
 
Velbekommen

Tags - Simre tema

Flere opskrifter

Butik

Nyheder