Tomatsauce

Lav en tredobbelt portion. Så har du tomatsauce til i morgen, til din skinkeschnitzel med spaghetti i tomatsauce og senere på ugen spaghetti og kødboller. Tomatsaucen holder sig frisk ca. 3-5 dage i køleskabet. Opskriften her er til en enkelt portion.

 

Løg

Sæt en gryde over et mellemvamt blus med olienolie. Lad det varme op mens du hakker løg og hvidløg.

 

Kom løgene i gryden og lad dem svitse til de er glasklare (2 minutter)

 

Tomaterne

Vend en spsk. tomatpure med løgene og brænd det hurtigt af. Hæld de to dåser tomat i gryden - og har du allerede en åben flaske rødvin, så hæld en halv dåse rødvin i tomatsaucen.

 

Færdig

Lad herligheden simre og koge lidt ind.

Tags - Oksekød - Svinekød - spaghetti - kødboller - nem & hurtig - tomatsauce

Flere opskrifter

Butik

Nyheder