Spaghetti

og kødboller

Du kan krydre dine kødboller, som du vil – som en spansk albondigas eller mere italiensk med basilikum, som her i opskriften. Brug hvad du lige har i køkkenet.

 

Kød

Start med at ælte hakket oksekød godt med en knivspids salt. Og ælt til kødet bliver sejt - præcis som når du laver almindelige, gode frikadeller eller dumplings.

 

Når kødet er godt sejt, vender du alle de hakkede ingredienser i og smager til med salt og peber. Du kan sagtens smage dem til, selvom kødet er råt. Er råt kød ikke lige dig, kan du eventuelt stege en lille kødbolle på panden.

 

Tag en god spiseskefuld kød og form det i hånden. (Vi kan bedste lide dem, når de er på størrelse med en golfbold.)

 

Læg alle kødbollerne side om side på et stykke bagepapir og bag dem i ca. 15 minutter ved 180 grader. Sæt dem ind i en varm ovn.

 

Spaghetti 

Alt imens kødbollerne bager, koger du spaghetti, som der står på pakken og varmer tomatsaucen. Har du ikke allerede lavet din tomatsauce, kan du lave den klar fra bunden i løbet af 15 minutter.

Tags - kødboller - ovn - nem & hurtig - middag

Flere opskrifter

Butik

Nyheder