Ossobuco

PANERING
Vend ossobuco'en i mel og salt, så det lige dækker. Herefter steges ossobuco'en hårdt til den får en god stegeskårpe. Det lukker kødet af og holder på safterne.

 

GRYDEN
Hak det ene løg og skær halvdelen af gulerødderne i skiver. Kom olie i gryden og svits grøntsagerne. Hæld 1L vand i gryden og tilsæt en boullion terning (hvis man ikke lige har en god oksefond stående). Smid Ossobuco'en tilbage i gryden og bring den i kog. Lad den derefter simre i 2,5 time under låg ved lav varme.

 

SIDSTE HALVE TIME
Skær de sidste gulerødder i større stykker, løg og skorzonnerod skæres i kvarte stykker og tilsættes gryden. Der hygge simres en halv time tid uden låg.

 

Lagen smages til og din ossobuco serveres med kartofler eller ris.

 

Velbekommen

Tags - Simre tema - Oksekød

Flere opskrifter

Butik

Nyheder